Integrants

Inés Alarcón
Titellaire, actriu i Tècnica en Animació Sociocultural.
Va créixer a Eivissa i viatjà a Barcelona per tal de formar-se com actriu a La Casona de Fernando Griffell, on va conèixer el món dels titelles de la mà d’en Jordi Bertran. Va passar a formar part de la seva companyia al 2001 amb l'espectacle Narcís, coproducció del Teatre Nacional de Catalunya. Des de llavors ha viatjat arreu del món amb l'espectacle Poemes Visuals.
Ha treballat en producció artística i executiva d'espectacles, destacant el muntatge de circ teatral Circus Klezmer.
Dins la vessant social i pedagògica, ha impartit tallers de teatre per infants i ha treballat en la dinamització i animació d’activitats. Treballa per a la Federació Ecom en un espectacle de titelles de sensibilització sobre la discapacitat.
Sense deixar de costat els titelles, amb una colla de professionals de l’àmbit artístic, funda l’Associació Teatro Sonoro, que treballa en el món de l’accés al teatre i al mitjà audiovisual per a persones amb discapacitat, incidint en la discapacitat visual.
Col·labora amb TitereArte, dins l’espectacle de titelles familiar Carbassa.
Actualment és membre de la Companyia de titelles Pinotxo en Bicicleta.
 
Valentina Raposo
Titellaire i Actriu.
Neix al país més llarg i estret al sud del món. Es llicencia com actriu en la UC de Xile. Treballa en la companyia La Balanza: Teatro y Educación... i en tota oportunitat que es presenti. Convertida en ratolí de biblioteca acaba un màster en Arts Escèniques a l’Institut del Teatre. S’enamora dels titelles, dels seus cossos de fusta i cartró i la seva boca llenguda. Troba al Taller de Titelles de Pepe Otal un lloc d’aprenentatge, conversa i centre d’operacions.
Crea la Companyia Anita Maravillas, amb la que se li obre un món de creació i investigació que la porten a festivals, fires i a un món de viatges.
La construcció de titelles es transforma en un altre eix d’expressió, on aviat rep encàrrecs d’altres importants companyies. Així va repartint fills de cartró pel món.
Treballa per a la Companyia de Marionetes d' Herta Frankel durant una pila d’anys. 
Col·labora com a intèrpret i constructora amb la Companyia Octubre Teatral en diferents muntatges, en el que es destaca l'exitòs musical La Vampira del Raval.
Actualment forma part de la Companyia de titelles Pinotxo en Bicicleta.